Teambuilding, activiteit of spel voor teamontwikkeling

Het functioneren in teams is voor velen dagelijkse praktijk. Een moment van bezinning over dit functioneren is niet altijd mogelijk binnen de eigen werkomgeving. Tijdens de training binnen de Media Academie wordt een professionele tv-studio als werkvorm ingezet om de effectiviteit van teams te vergroten.

Wat kan ik na deze cursus/training
Vergroting van de effectiviteit van het team, in zowel output als communicatie, is uitgangspunt voor de teamontwikkeling.
Doelgroep
Teams (redacties, afdelingen, organisaties) die inzicht willen hebben in het team en de eigen rol daarin met als doel effectiever en resultaatgerichter samen te werken.
Trainingsprogramma
De deelnemers ontvangen vooraf vragenlijsten die betrekking hebben op een zogenaamde teamrol analyse en op de belangrijkste thema’s rondom teamontwikkeling. Tijdens de bijeenkomst kunnen verschillende werkvormen worden ingezet. In de TV-studio worden situaties gesimuleerd die worden voor- en nabesproken. De studioactiviteiten zijn er op gericht het inzicht in het team en de eigen rol daarin te vergroten door middel van het uitvoeren van concrete opdrachten. Aandachtspunten voor de verbetering van het team worden geformuleerd en ideeën worden zo concreet mogelijk uitgewerkt. Het team krijgt praktische instrumenten aangereikt en aangeleerd om de resultaatgerichtheid en de effectiviteit van het team te ondersteunen en te kunnen volgen.
BTW-vrijstelling

De Media Academie is een erkende instelling, als bedoeld in de Europese B.T.W.-richtlijn, waardoor onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW. Op alle andere diensten of aanvullend cursusmateriaal, zaalhuur en arrangementen is de wettelijke BTW van toepassing.

Trainingsinformatie
  • Trainingsnummer:MA-0151
  • Aantal dagen:0
  • Trainingsdata
  • Deze training wordt op aanvraag gegeven.
  • offerte aanvragen

035 – 646 62 62

info@media-academie.nl

download infosheet

Verwante trainingen