Mediacoaching

U wilt professioneel voor de tv-camera’s staan bij een mediaoptreden, webinar of webcast uitzending. Dat kan met een mediacoach van de Media Academie. U krijgt professionele mediabegeleiding voorafgaand en tijdens de uitzending.

Doelgroep
Iedereen die professioneel voor de tv-camera wil leren staan, of dat nu voor een mediaoptreden, een webinar- of webcastuitzending is.
Aanpak
Individuele coaching op locatie. Datum in overleg.
Trainingsprogramma
Mediacoaching is een logisch vervolg op de Mediascan waarin uw optreden als presentator, spreker of interviewer geanalyseerd wordt. Uit deze Mediascan volgt een rapport met tips en tops, waarmee u zich verder kunt professionaliseren. Naast een blauwdruk van uw kwaliteiten en ontwikkelpunten is het belangrijk om ook in de praktijk te oefenen, zaken uit te proberen om te zien hoe u het verhaal zo goed mogelijk over het voetlicht kan brengen. Om u daarbij te helpen bieden we Mediacoaching, een vorm van mediabegeleiding door een professionele mediacoach, voorafgaand, tijdens en na de opnames. Gelet wordt op de inhoud van uw verhaal, op sfeer, stemgebruik, houding en lichaamstaal. Daarnaast wordt er gekeken of uw verhaal ook overkomt op de manier zoals het bedoeld is. Vervolgens wordt het optreden geëvalueerd en wordt er samen bepaald of en wat de eventuele vervolgstappen moeten zijn.
BTW-vrijstelling

De Media Academie is een erkende instelling, als bedoeld in de Europese B.T.W.-richtlijn, waardoor onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW. Op alle andere diensten of aanvullend cursusmateriaal, zaalhuur en arrangementen is de wettelijke BTW van toepassing.

Trainingsinformatie
  • Trainingsnummer:MA-414
  • Aantal dagen:0
  • Trainingsdata
  • Deze training wordt op aanvraag gegeven.
  • offerte aanvragen

035 – 646 62 62

info@media-academie.nl

download infosheet

Verwante trainingen