TV in One Day

TV in One Day:
teambuilding en bedrijfsuitje

TV in One Day

Zelf een compleet TV-programma maken? TV in One Day: een unieke ervaring als teambuilding of bedrijfsuitje. Sta achter de camera, voer de regie, presenteer een show of geef leiding aan de opname in onze eigen tv-studio!

Wat ziet de kijker?

TV maken, een show of praatprogramma uitzenden; het lijkt zo gemakkelijk. Je ziet een innemende presentator met een vlotte babbel, mooie plaatjes van zijn gasten en hij of zij weet ook nog de juiste vragen te stellen. Dat is wat je als kijker ziet. Dit is wat je daadwerkelijk in de regiekamer en op de studiovloer hoort: ” … Starten met de leader, halve minuut voor uitzending en stilte op de vloer! Camera 1 inzoomen op de gast. Attentie camera 3, camera 3 actual! …”
En dit gaat tijdens het hele programma zo door. Voor een leek lijkt het wel paniekvoetbal tijdens een openhartoperatie. Achter de schermen gebeurt er van alles tegelijkertijd om een mooie tv-uitzending te maken. En dat zie je dus als kijker niet.

Topsport en teamwork tegelijkertijd

Ook jij kunt dit meemaken en ontdekken hoe het is om op de stoel van de regisseur te zitten: beslissingen nemen, processen en mensen aansturen, goed luisteren en ook letterlijk aan de knoppen zitten om mooie beeldverhalen te maken. Of vaardigheden leren hoe bijvoorbeeld een camera werkt, hoe u mooie camera shots maakt. Maar ook, hoe het is om zelf een programma te presenteren, om contact te blijven houden met het publiek via de camera.
Er zijn zoveel rollen in de tv-wereld waarin je met je team kunt acteren. Iedereen kan die zelf ervaren en zodoende tegelijkertijd op een plezierige manier leren.

Stof tot nadenken

TV in One Day is een speciale training waar uw organisatie nog lang over zal napraten en waar iedereen nog heel lang plezier van heeft. Al was het alleen maar omdat je je collega’s op een heel andere manier goed leert kennen om samen een pracht van een uitzending neer te zetten. Dat is de kracht van TV in One Day: in teamwork hard werken aan een eindproduct en tegelijkertijd heel veel plezier maken!

Dit is wat u krijgt:

  • professionele televisiestudio, regieruimte en apparatuur
  • vakkundige begeleiding
  • keuze uit diverse soorten tv-programma’s, zowel interview programma als spelshow
  • mogelijkheid om bedrijfselementen toe te voegen aan de inhoud en vormgeving van het programma
  • DVD met (ongemonteerde) opnames in de studio

van 12 tot en met 100 personen

Maatwerk

TV in One Day kan op maat worden aangepast, gecombineerd of uitgebreid:

  • aanvulling met lunch, high tea, borrel, diner, buffet, bbq
  • combinatie met uw vergadering, seminar, training of congres in een van de overige 12 zalen
  • combinatie met een sessie, workshop of seminar uit het trainingsaanbod van de Media Academie (bijvoorbeeld: leren presenteren, pitchen, etcetera)

Varianten

  •  TV in One Day voor kleine groepen
  • TV in One Day voor grote groepen

Bij Media Academie is nog nooit iemand moe of sip naar huis gegaan! Sterker nog: iedereen gaat super enthousiast, vol energie en met vermakelijke verhalen weer naar huis! TV in One Day is een speciale training waar uw organisatie nog lang over zal napraten en waar iedereen nog heel lang plezier van heeft!

Meer informatie

Wil je meer informatie over TV in One Day als speciale training, teambuilding of als bedrijfsuitje of klantendag? Maak vrijblijvend een afspraak met onze trainingadviseurs via telefoonnummer 035 – 646 62 62 of stuur een e-mail naar info@media-academie.nl