maatwerk training

Maatwerk training

Hoe beter een opleiding aansluit bij je situatie, des te meer je ervan leert. Daarom ontwikkelt en verzorgt Media Academie veel maatwerk training: trainingen die helemaal zijn toegesneden op een bepaald bedrijf of zelfs een specifiek team.

Onze maatwerk trainingen worden in nauwe samenwerking met de opdrachtgever georganiseerd en variëren van één intensief dagdeel tot een compleet traject van enkele weken. De bijeenkomsten vinden plaats in de perfect geoutilleerde trainingsruimten van de Media Academie of bij de opdrachtgever zelf.

Mediawereld, omroepwereld en Media Academie

De trainingen van Media Academie zijn niet alleen voorbehouden aan mensen binnen de omroepwereld of mediabranche. Ook buiten de mediawereld profiteren steeds meer mensen van de kennis van Media Academie. Denk bijvoorbeeld aan een mediatraining voor een directielid, woordvoerder of een persvoorlichter. Of aan een training Storytelling, Itemregie of Film maken voor professionals van Marketing- en Communicatie-afdelingen.

Vakkundige trainers

De trainers van Media Academie behoren tot de top in hun vakgebied en zijn onder andere afkomstig uit het media werkveld. Hun vakkennis, gecombineerd met opleidingskunde zorgt voor een hoge kwaliteit en hoog rendement in trainen.

Een maatwerk training kan aangepast worden aan elk gewenst professioneel niveau en voor uiteenlopende behoeften van individuen, groepen en teams. Ook kunnen we de follow-up verzorgen bij u op locatie, bij Media Academie of via een ‘live’ webcast.

Daarnaast kunnen we hand-outs verzorgen, uw cursusadministratie of cursusevaluatie en u heeft de mogelijkheid om de training te personaliseren met uw eigen gegevens.

In de loop der jaren heeft Media Academie duizenden professionals getraind in een veelheid aan vaardigheden uit het mediawerkveld en in professionele vaardigheden. We hebben dan ook alles in huis: van mediatraining en -coaching, beeld- en tekstjournalistiek tot en met leidinggeven!

Rendement

Maatwerk training levert altijd een directe besparing in kosten en duur en geeft veel meer flexibiliteit in het plannen van training of opleidingstraject.

Opdrachtgevers over Media Academie

Enkele uitspraken van opdrachtgevers over de maatwerk trajecten van Media Academie:

  • Het is de hele entourage: het cursusmateriaal, de leuke docent … van alle cursussen die ik ooit heb gedaan, stak dit er met kop en schouders bovenuit!
  • Het zijn heel mediagerichte trainingen. Zo specifiek vind je ze niet bij een andere aanbieder.
  • Media Academie is diep ingevoerd in de mediawereld. Ze denken heel goed over de opleidingen na, leveren goede inhoudelijke kwaliteit en maatwerk.
  • Ik had goede coaching nodig op het snijvlak van interviewtechnieken en gespreksleiding: een vrij specifieke vraag die Media Academie kon beantwoorden
  • Ze denken met je mee en zijn toegankelijk, ook in kleine dingen die niet met de training te maken hebben. Je pakt zo even de telefoon om iets te vragen
  • De inhoud van de cursus was divers maar het ging ook goed de diepte in. Wat mij er het meest aan beviel waren de nieuwe invalshoeken.
  • Media Academie komt als beste uit de bus vanwege hun kennis op het vakgebied

Meer informatie

Onze aanpak in coaching en coachingstrajecten lichten wij graag toe tijdens een persoonlijke afspraak. Maak vrijblijvend een afspraak met onze opleidingsadviseurs via telefoonummer 035 – 646 62 62 of stuur een e-mail naar info@media-academie.nl.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.