Mediacoaching

Het geven van een interview is een uitstekend middel om uw organisatie te profileren. Het effect ervan is vele malen groter dan het plaatsen van een advertentie. Bovendien is het bereik nog veel groter dan wanneer u een zaal vol klanten toespreekt. Zodra u een podium krijgt om uw verhaal te vertellen, bereid u dan voor met een mediacoach van Media Academie. Wij coachen u om uw verhaal ontspannen en authentiek over de bühne te krijgen.

Focus op impact

Personen die uit hoofde van hun functie regelmatig interviews geven, werken voortdurend aan hun vaardigheden en besteden veel tijd aan de boodschap die zij brengen. Want het succes van een interview wordt in grote mate bepaald door de mate van voorbereiding.

Samen met uw mediacoach bereidt u voor welke boodschap u wilt overbrengen. Door uw boodschap of verhaal als uitgangspunt te nemen, kunnen we het accent leggen op het benadrukken van uw eigenheid. Hierin onderscheidt Media Academie zich van andere instituten: bij ons leert u geen trucs en foefjes; wij zorgen ervoor dat de inhoud van uw boodschap, het verhaal dat u vertelt, congruent is met uw gedrag, houding en uitstraling. Immers, wat afleidt door presentatie, gaat ten koste van de inhoud van uw boodschap. Media Academie zorgt ervoor dat de boodschap helder is, goed verteld wordt zodat het goed overkomt en echt impact heeft: focus op impact.

Vakkundige coaches

Media Academie is veruit het meest gevraagde instituut voor mediacoaching. Wij beschikken over 50 jaar expertise in het leren hanteren van vaardigheden, in het professioneel omgaan met vertegenwoordigers van radio, televisie en schrijvende pers. Grote en kleine namen in presentatieland, politici, woordvoerders van organisaties, bedrijven en de overheid kiezen allemaal voor Media Academie, voor het goed over de bühne krijgen van hun tekst-, audio- of beeldverhaal.

Meer informatie

Onze aanpak in mediacoaching lichten wij graag toe tijdens een persoonlijke afspraak. Maak vrijblijvend een afspraak met onze opleidingsadviseurs via telefoonummer 035 – 646 62 62 of stuur een e-mail naar info@media-academie.nl.