AV coaching

Media Academie heeft ruim 50 jaar ervaring in het coachen, trainen en opleiden van professionals uit de mediawereld. En weet als geen ander hoe je de boodschap of het verhaal van een organisatie duidt, maakt, regisseert en produceert, presenteert en uitzendt. Niet voor niets vormt het begrip Storytelling een van de belangrijkste pijlers in de media activiteiten van Media Academie.

Persoonlijke begeleiding voor de AV-professional: AV coaching

Media Academie zet advies, begeleiding en coaching in voor (media)professionals die zich willen trainen in het gebruik en de inzet van audiovisuele middelen. Maar ook leveren we ondersteuning aan bedrijven die hun audiovisuele afdeling willen versterken. Hiervoor werken we samen met een team van ervaren en vakkundige coaches en professionals. Daarnaast beschikken we over professionele apparatuur en middelen om av-content te produceren.

Door slim gebruik te maken van topkwaliteit camera’s, een multifunctioneel decor en een multidisciplinaire crew, kunnen we volwaardige televisie binnen financieel bereik leveren. Denk aan het opnemen en monteren van uw pitch, bedrijfsfilm, webcast, webinar en online trainingmodules.

Meer informatie

Wilt meer informatie over onze aanpak in AV coaching, een advies of vrijblijvend een prijsindicatie? Bel 035 – 646 62 62 of stuur een e-mail naar info@media-academie.nl.