Maatwerk

Train je vaardigheden in Media Communicatie met een op maat gemaakte training of coaching van Media Academie.

Maatwerk training of coaching bij Media Academie

“Maatwerk is een krachtige vorm van training of coaching om het leren direct te integreren in de werksituatie”

In aanvulling op het aanbod aan trainingen en workshops in het open rooster, biedt Media Academie op maat gesneden trainingen en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en personen. Deze maatwerk opzet wordt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever georganiseerd. Zo kan een training of coaching variëren van één intensief dagdeel tot een compleet traject van enkele weken.  De bijeenkomsten en sessies vinden plaats in een van de tv-studio’s, trainingsruimten of vergaderzalen van Media Academie op het Media Park of bij de opdrachtgever zelf.

maatwerk training of coaching

Vakkundige trainers en coaches

Onze trainers en coaches behoren tot de top in hun vakgebied en zijn onder andere afkomstig uit het media werkveld. Hun vakkennis, gecombineerd met onze opleidingskunde zorgt voor een hoge kwaliteit en hoog rendement in trainen en coachen.

Training en coaching kan aangepast worden aan elk gewenst professioneel niveau en voor uiteenlopende behoeften van individuen, groepen en teams. Ook kunnen we de follow-up verzorgen bij u op locatie, bij Media Academie of via een ‘live’ webcast.

Voor een training kunnen we tevens de hand-outs verzorgen, uw cursusadministratie of cursusevaluatie en u heeft de mogelijkheid om de training te personaliseren met uw eigen gegevens.

In de loop der jaren heeft Media Academie duizenden professionals getraind en gecoacht in een veelheid aan vaardigheden uit het mediawerkveld en in professionele vaardigheden. We hebben dan ook alles in huis: van mediatraining en -coaching, beeld- en tekstjournalistiek tot en met leidinggeven!

Rendement

Maatwerk levert altijd een directe besparing in kosten en duur en geeft veel meer flexibiliteit in het plannen van training of coachingstraject.

Meer informatie

Onze aanpak in maatwerk trajecten lichten wij graag toe tijdens een persoonlijke afspraak. Maak vrijblijvend een afspraak met onze opleidingsadviseurs via telefoonummer 035 – 646 62 62 of stuur een e-mail naar info@media-academie.nl.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.