Televisie maken voor teams en teambuilding

TV-maken-regisseurTV in one day: zelf een compleet TV-programma maken, een unieke ervaring voor teams en voor teambuilding. Samen met jouw collega’s of relaties kruip je in de huid van vele verschillende rollen, onder vakkundige leiding van mediaprofessionals. Je krijgt een indruk van het werk op de vloer, zowel voor als achter de schermen. Daarbij wordt de noodzaak van het opereren in teamverband bij tv maken duidelijk aangetoond.

Ervaar de magie van samen televisie maken!

TV in one day vindt plaats in de tv-studio bij Media Academie op het Media Park. In de studio zijn alle faciliteiten aanwezig om in 2 tot 8 uur onder leiding van ervaren professionals een eigen TV-programma te maken.

Vooraf bespreken we met jou de vorm van het programma, de formats die we gaan toepassen en het doel van de bijeenkomst. Dit kan variëren van een informeel bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel tot een gedegen voorbereide teambuilding om jouw afdeling, team of bedrijf beter te laten samenwerken en communiceren.

Maatwerk

TV in One Day kan op maat worden aangepast, gecombineerd of uitgebreid worden:
• aanvulling met lunch, high tea, borrel, diner, buffet, bbq
• combinatie met een vergadering, seminar, training of congres in een van de overige zalen
• combinatie met een sessie, workshop of seminar uit het trainingsaanbod van de Media Academie. Bijvoorbeeld: filmen met je smartphone, leren presenteren, pitchen.

Wat zeiden deelnemers eerder over TV in one day?

“Heel intensief maar geweldig om een keer mee te maken en te zien wat er allemaal bij komt kijken om een TV-uitzending te maken.”

“De trainers waren super enthousiast waardoor we met heel veel energie weer naar huis gingen.”

“Het in teamverband werken ging eigenlijk als vanzelf. En het belang ervan was heel duidelijk zichtbaar: heel veel lol gehad!”

“Ik heb mijn collega’s in 1 middag op een andere manier heel goed leren kennen”

Wat is de kracht van TV in one day?

In teamwork hard werken aan een eindproduct en tegelijkertijd heel veel plezier maken!

Waarom televisie maken bij Media Academie?

  • Bij Media Academie leren we professionals de kneepjes van het radio- en televisie vak. Jij kunt bij ons proeven van dit vakmanschap. Samen met een team van collega’s of relaties kruip je in de huid van vele verschillende rollen, onder vakkundige leiding van mediaprofessionals. En waar kun je dat beter doen dan op het Media Park?
  • Onze uitgekiende trainingsaanpak in een tot de verbeelding sprekende omgeving, uitgevoerd door absolute top trainers, maakt deze workshop tot een ervaring om nooit te vergeten!
  • Gevestigd in het hart van de omroepwereld op het Media Park, beschikt Media Academie over twee volledig uitgeruste tv-studio’s met regieruimten. Een ideale omgeving om, onder leiding van top trainers, kennis op te doen, vaardigheden te trainen en te ontwikkelen op het media vakgebied!