Social Media en Crossmedia training, cursus of workshop

social-media-trainingMedia Academie biedt trainingen, workshops en seminars waarin jij bewuster leert omgaan met de veranderende mediabeleving van jouw doelgroepen en hoe je daarop kunt inspelen. Training en opleiding dus op elk niveau en voor iedere doelgroep. Uiteraard ook als maatwerktraject leverbaar!

Uitgelicht: Training (Corporate) Storytelling via Social Media

Voor iedereen die kennis wil opdoen om een gefundeerde beslissing te kunnen nemen over de inzet van Social Media binnen de communicatie van een organisatie of afdeling. Na het volgen van dit programma heb je de kennis en beschik je over de basisvaardigheden om Social Media in te gaan zetten. Indien je daadwerkelijk gebruik wilt gaan maken van de kracht van Social Media, adviseren wij je om hierna de training Social Media als campagne tool te volgen om meer praktische handvatten te krijgen.

Uitgelicht! Training Crossmediale conceptontwikkeling

Een training waarbij alle belangrijke pijlers om crossmediale concepten te ontwikkelen de revue passeren: Storytelling, mediumspecificiteit, doelgroep analyse, usability, relevantie en co-creatie. Naast deze conceptuele kennis ontwikkelt u platformkennis op het gebied van radio, tv, internet, mobiel, print en events zodat u voldoende basis heeft om aan de slag te gaan met het ontwikkelen en uitwerken van crossmediale concepten.

Waarom training volgen bij Media Academie?

We zijn afkomstig uit de wereld van de media en gevestigd in de wereld van de media. Je komt naar Media Academie om te leren de boodschap helder en goed te vertellen zodat het overkomt en echt impact heeft. Dat is waar de focus van Media Academie op ligt.

 • focus op impact
  Media Academie weet als geen ander welke kracht en impact een heldere boodschap heeft die goed wordt overgebracht. Een krachtige boodschap inspireert, informeert, komt over en heeft echt impact. Hoe zorg je ervoor dat je verhaal impact heeft? Dat vraagt om gedegen kennis, goed inzicht en de juiste vaardigheden. Daar ligt de expertise van Media Academie.
 • 50 jaar expertise in het trainen van verhalenvertellers
  Technici, cameramensen, grote en kleine namen in presentatieland, marketing- en communicatiemedewerkers maar ook woordvoerders van organisaties en bedrijven zijn door ons opgeleid voor het goed over de bühne krijgen van hun verhaal.
 • continuïteit gegarandeerd
  De trainingen van Media Academie worden meerdere keren per jaar gegeven en inhoudelijk continu geüpdatet.
 • uitblinkers in het vak
  Media Academie traint niet volgens één specifieke trainingsmethode. De trainers en coaches van de Media Academie blinken uit in hun vakgebied en hebben veelal kennis van meerdere methoden waaruit we de meest adequate kiezen, afgestemd op uw leerdoel.
 • persoonlijk advies & training op maat gemaakt
  Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk opleidingsadvies en voor maatwerk oplossingen. Een training die volledig toegespitst wordt op uw wensen en eisen, specifieke leerdoelen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
 • inspirerende locatie
  Het Media Park is de thuisbasis van de Media Academie waar we beschikken over twee volledig ingerichte tv-studio’s, regieruimtes en diverse zalen. Een ideale omgeving om, onder leiding van professionele trainers, kennis op te doen en vaardigheden te trainen voor het vertellen, schrijven en vertonen van uw verhaal.
 • besparing op kosten
  Met meer dan 50 jaar expertise in het leren hanteren van vaardigheden voor het professioneel omgaan met de media, weet Media Academie als geen ander hoe journalisten luisteren, denken en werken. Hierdoor kunt u putten uit een schat aan kennis en ervaring en tegelijkertijd besparen op kostbare uitgaven voor langdurige opleidingstrajecten.

contact

Media Academie BV
Media Park | Heideheuvel 1
Mart Smeetslaan 1 | 1217 ZE Hilversum

Voor nadere informatie: www.media-academie.nl
Bel voor een vrijblijvende afspraak: 035 – 646 62 62
Stuur een e-mail naar: info@media-academie.nl
Like ons op facebook: www.facebook.com/Mediaacademie
Volg ons op Twitter: @MediaAcademie