Mediatraining voor professionals

Mediatraining-bij-de-Media-Academie
Bekijk het trainingsoverzicht

Mediatraining in het hart van de omroepwereld op het Media Park

Een mediatraining bij Media Academie betekent dat u training krijgt in een van onze professioneel ingerichte tv-studio’s, midden in de omroepwereld op het Media Park.

Een ideale omgeving om, onder leiding van professionele trainers, kennis op te doen en uw vaardigheden te trainen voor optredens in de media, gesprekken met journalisten, het geven van interviews en voor het houden van speeches of presentaties.

Wat u leert

Leren omgaan met de media is bij ons allereerst het trainen van de persoonlijke presentatie: naast de inhoud en stijl van de boodschap die u wilt brengen, trainen we u op houding en stemgebruik. Daarna gaan we aan de slag met het journalistieke deel van de training: de interviewtechnieken. We trainen u in het gebruik van diverse technieken en het toepassen ervan in verschillende soorten gesprekken. Uiteraard leert u ook omgaan met lastige vragen van journalisten.

Aanpak

Met 50 jaar expertise is onze aanpak erop gericht om de eigenheid van u als persoon te benadrukken zodat u leert op een ontspannen manier uw eigen verhaal te vertellen en lastige vragen te beantwoorden.

Korte, krachtige mediaworkshops:

1. Mijn verhaal presenteren in de media
2. Als ik geïnterviewd word, wat dan?
3. Help, een crisis! Hoe communiceer ik met de media?

Na afloop van uw mediatraining bij Media Academie is de inhoud van uw boodschap, het verhaal dat u vertelt, congruent met uw gedrag, houding en uitstraling. Daar zorgen wij voor!

Mediacoaching, mediabegeleiding

U wordt gevraagd voor een optreden in de media, voor het geven van een interview of u gaat speechen op een bijeenkomst. Zodra u een podium krijgt om uw verhaal te vertellen, bereid u dan voor met een mediacoach van de Media Academie. Ook kunnen wij u begeleiden bij een mediaoptreden. Om uw verhaal ontspannen en authentiek over de bühne te krijgen.

Mediatraining volgen bij Media Academie is het ideale startpunt voor het leren omgaan met de media maar ook voor het aanscherpen of bijschaven van je persoonlijke presentatie en interviewtechnieken!

Informatie, advies en offerte

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een maatwerk training, afgestemd op uw specifieke leerdoelen. Bel voor informatie of een persoonlijk opleidingsadvies: 035 – 646 62 62 of stuur een e-mail naar info@media-academie.nl

Social Media cursus, training of workshop

Op zoek naar een training of cursus in social media?  Bijvoorbeeld hoe u social media zakelijk kunt inzetten of gebruiken? Bekijk alvast: