voordelen Media Academie

Waarom naar Media Academie?

De voordelen van Media Academie op een rijtje:

 • We zijn afkomstig uit de wereld van de media

  Opgericht door de NOS omdat er behoefte was aan borging en continue verbetering in kwaliteit van mensen.
  Technici, cameramensen, grote en kleine namen in presentatieland, maar ook woordvoerders van organisaties en bedrijven zijn door ons opgeleid voor het goed over de bühne krijgen van hun verhaal.

 • 50 jaar expertise

  Media Academie weet als geen ander hoe je de boodschap of het verhaal van een organisatie duidt, maakt, regisseert en produceert, presenteert en uitzendt. In alle media die continu veranderen. Media Academie zorgt ervoor dat de boodschap helder is, goed verteld wordt zodat het goed overkomt en echt impact heeft.

 • Focus op impact

  Ontstaan vanuit het hart van de omroepen weten we als geen ander welke kracht en impact een heldere boodschap heeft die goed wordt overgebracht. Een krachtige boodschap inspireert, informeert, komt over en heeft echt impact.

 • We maken mensen sterker in hun vak

  We maken mensen sterker in hun mooie vak! Een krachtige boodschap leren vertellen heeft een dubbele werking omdat de vertellers hiermee inzicht, kracht en zelfvertrouwen krijgen. Daarmee gaat het resultaat van wat Media Academie biedt verder dan sec opleidingen en trainingen rond media. Daar halen wíj onze energie vandaan en is de reden dat we onszelf blijven ontwikkelen.

 • Professionials die uitblinken in hun vakgebied

  We trainen niet volgens één specifieke trainingsmethode. Onze professionals, trainers en coaches blinken uit in hun vakgebied en hebben veelal kennis van meerdere methoden waaruit we de meest adequate kiezen, afgestemd op jouw (leer)doel.

 • Prima faciliteiten 

  Naast advies, training en coaching beschikt Media Academie over expertise, professionals en middelen om verhalen op te nemen, te produceren via uiteenlopende media en uit te zenden via radio, tv of internet.

 • Optimaal rendement 

  Onze adviseurs onderscheiden zich door de snelheid waarmee zij de kracht van personen of organisaties kunnen duiden en het verhaal of de boodschap van een organisatie kunnen filteren. Hierdoor bespaart u op kosten en en in tijd.

 • Top locatie in het hart van de omroepwereld

  Media Academie is gevestigd in de prachtig gerestaureerde Villa Heideheuvel op het Media Park en beschikt over twee volledig professioneel uitgeruste tv-studio’s met camera’s en regieruimten.

 • Persoonlijk opleidingsadvies

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een maatwerk training, afgestemd op jouw specifieke leerdoelen. Bel voor informatie of een persoonlijk opleidingsadvies: 035 – 646 62 62 of stuur een e-mail naar info@media-academie.nl

Gevestigd in het hart van de omroepwereld op het Mediapark, beschikt Media Academie over twee volledig professioneel uitgeruste Tv-studio’s met camera’s en regieruimten. Een ideale omgeving om, onder leiding van professionele trainers, kennis op te doen, vaardigheden te trainen en te ontwikkelen op het media vakgebied. Of om, onder leiding van av-professionals, verhalen op te nemen, te produceren via uiteenlopende media en uit te zenden via radio, tv of internet!

1 Comment

 1. canadian medications

  northwestpharmacy http://dfsawdfghjkxsas.com/

  Cheers! Plenty of stuff.