Over ons

Over Media Academie

IMG_0575 (1)

Media Academie heeft ruim 50 jaar ervaring in het coachen, trainen en opleiden van professionals in en buiten de mediawereld.
Ontstaan vanuit het hart van de omroepen weten we als geen ander welke kracht en impact een heldere boodschap heeft die goed wordt overgebracht. Een krachtige boodschap inspireert, informeert, komt over en heeft écht impact.

Hoe zorg je ervoor dat een verhaal echt impact heeft?

Dat vraagt om gedegen kennis, goed inzicht en de juiste vaardigheden. En hier ligt precies de expertise van Media Academie.
Professionals en organisaties krijgen bij ons de juist middelen en ondersteuning aangereikt om te leren:

  • wat de werkelijke boodschap van hun verhaal is
  • hoe het verhaal optimaal verteld wordt
  • hoe het verhaal authentiek en helder overkomt

met als resultaat dat het verhaal ècht impact heeft! En dit heeft tegelijkertijd een dubbele werking omdat de vertellers inzicht, kracht, zelfvertrouwen en begrip krijgen.

Hoe doen we dit?

Niet alleen door het geven van advies, training en coaching maar ook doordat we beschikken over de expertise en middelen om verhalen op te nemen en te produceren via uiteenlopende media. Zo beschikken we midden op het Media Park over 2 professioneel ingerichte tv-studio’s met av-specialisten, camera’s en regieruimten voor het uitzenden van verhalen via radio, tv of internet.
Kortom, Media Academie is een ideale omgeving om, onder leiding van professionele trainers, te leren de boodschap helder en goed te vertellen zodat het overkomt en echt impact heeft!

Media Academie – focus op impact