Nieuws

Mediapark Jaarcongres: The Video Age

Welke video-innovaties gaan het medialandschap veranderen? Wat gebeurt er op het gebied van data, search en personalisatie? En waarom doen onze tv-formats het zo goed in Azië, terwijl tv-formats in het versnipperde medialandschap van Nederland dood verklaard worden?
Kom 23 juni naar het Mediapark Jaarcongres (MPJC) dat dit jaar geheel in het teken staat van: ‘The Video Age’.

Thema 2016: The Video Age

Video is overal. Op je smartphone, tablet, laptop of in je huiskamer op het grote tv-scherm. Van social media tot video on demand platform. Van viral tot virtual reality. De keuze is enorm! Dit videotijdperk biedt dan ook legio mogelijkheden aan videomakers: transmedia storytelling, de immersive ervaring van virtual reality, dankzij big data steeds meer kennis over je publiek…
Wat is er allemaal mogelijk en hoe scheid je de trends van de hypes?

Zoveel video, dat moet een gouden eeuw zijn voor media. Maar hoewel de consumptie en productie van video steeds groter wordt, het bereik en de winstgevendheid bij kranten, radio en tv neemt alsmaar af. Alhoewel? Er zijn ook markten die explosief groeien. Neem China of Saoedi-Arabië waar tv-formats afkomstig uit onze markten gretig worden afgenomen en giga bereikcijfers realiseren. Tv-formats zijn nog niet aan hun einde. Wat betekent dit? In ieder geval dat video een onstuitbare opmars maakt!

Nederlandse mediatop aanwezig

Op donderdag 23 juni komt de videowereld bij elkaar op het Media Park in Hilversum voor het Mediapark Jaarcongres (MPJC). Met bijdragen van onder andere:

  • Pim Schmitz, CEO van Talpa, over de export van tv-formats in Azië
  • Jildou van der Bijl, hoofdredacteur LINDA-magazine over de rol van video bij LINDA
  • Wendy Bernsfeld, oprichter van Rights Stuff over rechtenissues in het nieuwe videolandschap
  • En Jan de Jong (NOS), Bert Habets (RTL) en Henk Hagoort (NPO) over de manier waarop omroepen zich handhaven in het videotijdperk

Laat je inspireren door hun enthousiaste verhalen en visies, innovatie gegarandeerd!

Registreer nu!

Profiteer van een speciaal kortingstarief. Gebruik bij je inschrijving de code X46C4 5E87 4466 2FA3 en je betaalt niet €249,- maar €195,-! Wacht ook niet te lang met registreren, de tarieven van MPJC worden in juni verhoogd van het early bird tarief naar het reguliere tarief.