Nieuws

Nieuwsbrief, voorjaar 2015

Lees de nieuwsbrief van maart over o.a.: Hoe regel je een interview bij Humberto Tan of Eva Jinek, hoe je sprankelend taalgebruik kunt leren toepassen in je teksten en ga met korting naar het Mediapark Jaarcongres op 18 juni!

Onlangs gaf Media Academie trainer en audiovisueel expert Han de Poorte, een interview voor het online magazine Zeg! voor medewerkers van de Centrale Ondernemingsraad Nationale Politie. Han is de allereerste externe expert die geïnterviewd werd voor het magazine Lees verder >>

Trainingsaanbod grafische media

Media Academie is vaste opleider geworden voor de Grafimediabranche! Bedrijven die lid zijn van KVGO, NDP en VRN kunnen met 40% subsidie trainingen boeken en volgen.

Mediapark Jaarcongres 2015

Boek nú je ticket voor het Mediapark Jaarcongres en profiteer nog van vroegboekkorting! Op donderdag 18 juni 2015zetten we weer een ijzersterk programma neer met (inter)nationale sprekers van topklasse die je in één dag een update geven over de media industrie.

Social Media voor zakelijk gebruik

Ben je van plan om Social Media professioneel in te gaan zetten voor je organisatie? Meld je aan voor de training LinkedIn, Facebook en Twitter zakelijk gebruiken

Sprankelend taalgebruik

Voor wie op zoek is naar creativiteit, inspiratie en sprankelend taalgebruik in het schrijven, organiseren we begin april de training Beeldend Schrijven. Wil je je redactievaardigheden aanscherpen en voor elk platform kunnen schrijven, meld je dan aan voor Redactie 2.0.

Breaking News

Interviewtechnieken kun je leren en gebruiken als basis voor een goed gesprek. In 2 dagen trainen we je om informatie te vergaren middels een interview en oefen je met een acteur. Je kunt ook kiezen voor een korte workshop waarin je praktische handvatten krijgt aangereikt hoe je jouw verhaal kort, helder en met vertrouwen vertelt.

Herken je dit?

Dat je formeel geen leiding geeft maar wel verantwoordelijk bent voor de teamresultaten? Hoe geef je dan leiding? Boek deze leiderschapstraining!

Of wil je meer basiskennis opdoen om stagiaires te motiveren en aansturen? Ga naar deze 1-daagse basistraining in leidinggeven.

Hoe regel je een interview?

BEKIJK OOK HET TRAININGSAANBOD VAN 2015

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.