media communicatieadvies

Media communicatieadvies

group of businesspeople walking through corridor of office building

Media Academie heeft de ervaring en expertise om in korte tijd een concreet media communicatieadvies voor personen en organisaties te creëren. Uitgangspunt hiervoor vormt jouw verhaal of het verhaal van de organisatie, ook wel de ‘Why’ genoemd.

Succesvolle organisaties inspireren

Succesvolle organisaties baseren het verhaal van de organisatie op hun visie en missie. En weten zo hun medewerkers te inspireren om overeenkomstig de visie en missie te handelen en werken. Zodat jouw klanten de meerwaarde van de organisatie ook echt ervaren. En alle reden hebben om trouw aan jouw organisatie te blijven.

Snel en doeltreffend

In de praktijk is het lastig om de ‘Why’ of het verhaal boven water te halen en iedereen op een lijn te krijgen. De media communicatie adviseurs van Media Academie kunnen je helpen om snel en doeltreffend de kracht van jouw organisatie te duiden en het verhaal van de organisatie te filteren. Maar ook hoe je dit vervolgens kunt borgen in de organisatie. Zodat medewerkers willen opereren vanuit die visie en missie. Hiermee bespaar je aanzienlijk op kosten en in tijd.

Media Academie garandeert snelheid en rendement van haar advies waarmee je nog jaren de organisatie kunt uitbouwen.

Effectieve media communicatiestrategie bij verander- of fusie-trajecten

Ook adviseert Media Academie managers en ceo’s in bedrijven en bij de overheid in het overbrengen van specifieke boodschappen op verschillende doelgroepen. Hoe zorg je dan voor een effectieve (media) communicatiestrategie? Denk bijvoorbeeld aan grote verandertrajecten of aan een fusietraject.

Vakkundige adviseurs

De media communicatieadviseurs van Media Academie onderscheiden zich door hun veelzijdige kennis en expertise in meerdere disciplines zoals media, communicatie, merk & strategie en opleidingskunde.

Meer informatie

Wil je meer informatie over een media communicatieadvies van Media Academie? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 035 – 646 62 62 of stuur een e-mail naar info@media-academie.nl