audiovisueel advies

Audiovisueel advies

IMG_0411

Media Academie adviseert iedereen die, om wat voor reden dan ook, in contact komt of gaat komen met de media. Hoe zorg je dan voor een effectieve (media) communicatiestrategie? Wat is het verhaal en welke boodschap moet overgebracht worden? En wie is de doelgroep en wat is het meest geschikte middel om in te zetten?  En hoe maken we de juiste audiovisuele content hiervoor?
Een audiovisueel advies van Media Academie kan resulteren in een eenvoudige videoproductie voor internet, een bedrijfsfilm of webcast tot en met een meercamera-tv-productie op locatie.

Focus op impact

Ons uitgangspunt bij elk audiovisueel advies is dan ook: wat is het verhaal of de boodschap? Dit kunnen we desgewenst snel en doeltreffend voor u boven water halen of uit uw organisatie filteren.
Samen met jou kijken we vervolgens naar de juiste middelen om jouw verhaal over de bühne te krijgen, zodanig dat het goed overkom, begrepen wordt én impact heeft. Niets voor niets is onze slogan: focus op impact!

Vakkundige adviseurs

De audiovisuele adviseurs van Media Academie behoren tot de top in hun vakgebied en zijn afkomstig uit het media werkveld. Zij hebben ruime ervaring met het maken van allerlei soorten productie voor diverse toepassingen en beschikken over een grondige kennis van techniek en media.

Meer informatie

Wil je meer informatie over een audiovisueel advies van Media Academie? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 035 – 646 62 62 of stuur een e-mail naar info@media-academie.nl

Inhoud en impact van de boodschap staan altijd centraal, de vorm volgt de inhoud.